Oct 1, 2005, 9:13 PM

Колко му трябва на човек? 

  Poetry
2282 0 0
Колко му трябва на човек?
От любимата сладка целувка-
спътник по прашните друми.

Колко му трябва на човек?
На чаша приятния звън
и макар да пристъпва към есен
да чувства, че пролет е вън.

Колко му трябва на човек?
Малко сърдечност,
малко човечност,
от всичко по малко,
но с много любов.

© Юлиян Ковачев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??