12 dic 2006, 15:14

Колко още... 

  Poesía
537 0 0

Колко още аз ще чакам,
за да ми го кажеш ти?
Колко още аз ще страдам,
ах, да знаеш, че боли!

Ти си... нямам думи вече,
искам само да те видя,
бях там, а ти ми рече:
"Махай се, не искам да те..."

Мисля аз какво ми каза,
и не зная как ще я карам,
искам само да те видя
и продължавам да си чакам.

© Здравко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??