Dec 12, 2006, 3:14 PM

Колко още... 

  Poetry
536 0 0

Колко още аз ще чакам,
за да ми го кажеш ти?
Колко още аз ще страдам,
ах, да знаеш, че боли!

Ти си... нямам думи вече,
искам само да те видя,
бях там, а ти ми рече:
"Махай се, не искам да те..."

Мисля аз какво ми каза,
и не зная как ще я карам,
искам само да те видя
и продължавам да си чакам.

© Здравко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??