12 дек. 2006 г., 15:14

Колко още... 

  Поэзия
555 0 0

Колко още аз ще чакам,
за да ми го кажеш ти?
Колко още аз ще страдам,
ах, да знаеш, че боли!

Ти си... нямам думи вече,
искам само да те видя,
бях там, а ти ми рече:
"Махай се, не искам да те..."

Мисля аз какво ми каза,
и не зная как ще я карам,
искам само да те видя
и продължавам да си чакам.

© Здравко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??