11 ago 2007, 14:33

Колко още ми остава 

  Poesía
641 0 1

Колко ли години ще живея?
Колко още аз ще страдам?
Щастие в очите ми не грее,
няма на какво да се надявам!
Колко още ще се лутам?
Колко? Щом е безнадеждно.
Или трябва да опитам? -
Някой иска много нежност.
Много нежност, много радост,
аз така се утешавам.
Времето набира скорост.
Колко още ми остава?


М. Дженева

© Марияна Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Зависи от теб и от любовта,която можеш да раздаваш с пълни шепи на някое друго дете...
Propuestas
: ??:??