12 dic 2010, 21:41

Колко си жалка 

  Poesía » De amor
1197 0 1

Знаеш ли колко си жалка, или не, по-скоро наивна си!

Повярва и ти, и попадна в капана жесток.

Обикнал веднъж, но отблъснат е,

сега е решил да мачка подред!

За него отряза косата си, но знаеш ли,

тя също има къса коса!

Не, не си наивна, жалка си,

 в сърцето му няма място за теб!

Съжалявам те!

 

 

© Пламен Николаев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??