20 mar 2019, 19:11

Колко странно... 

  Poesía » De amor
659 1 0

Самотна душа,

разкъсани мечти...

Нестихваща тъга

плуваща в сълзи!

 

Тихо стенание 

На изоставено в мрака дете,

прокудени надежди

сърце в изгнание...

 

Обич ми даде ти

и със всичко това ме дари

колко е странно

нали...

 

 

© Adrian Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??