20.03.2019 г., 19:11 ч.

Колко странно... 

  Поезия » Любовна
660 1 0

Самотна душа,

разкъсани мечти...

Нестихваща тъга

плуваща в сълзи!

 

Тихо стенание 

На изоставено в мрака дете,

прокудени надежди

сърце в изгнание...

 

Обич ми даде ти

и със всичко това ме дари

колко е странно

нали...

 

 

© Adrian Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??