5 jun 2011, 11:52

Колко струва жената? 

  Poesía » Versos blancos
1058 0 1

на гърдите си нямам закачена табела

с надпис продава се

нито етикет с обозначена цена

тогава защо се опитват

да ме купуват разни мъже

и колко ли струвам

достойнството е безплатно

и не може да те нахрани

но ако го загубиш се превръщаш

в преоценена стока

или както сега е модерно да казват

секънд хенд

и ако се продадеш за пари

които уж не миришели

после как ще погледнаш в очите децата си

и как ще ги научиш какво е морал или съвест

как ще си простиш

 

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??