26 feb 2017, 13:51

Компас 

  Poesía » Para niños
870 2 2

Пръсти няма, но сочи посоката вярна,
на дълъг път като тръгнеш ти трябва.
Не се губи, дори в пълен мрак,
верен помощник на всеки моряк. 
                                  Що е то?

 

© Stasiya Ana Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

22 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??