Feb 26, 2017, 1:51 PM

Компас 

  Poetry » For kids
867 2 2

Пръсти няма, но сочи посоката вярна,
на дълъг път като тръгнеш ти трябва.
Не се губи, дори в пълен мрак,
верен помощник на всеки моряк. 
                                  Що е то?

 

© Stasiya Ana All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

22 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??