14 ene 2009, 8:59

Концерт в три части 

  Poesía » Filosófica
536 0 3

[Backstage][Intro][Mezzo Piano]

Кларинетно звуча нейде из мрака,

барабан сякаш имам в свойто сърце.

Тъмна идея в ума ми пак трака,

мелодично протягам към ада ръце.

 

[Lights on!][Pianissimo]

Душата ми свири на кристален роял,

контрабас отмерва звуците на любовта.

Симфонично, без капка страх остал,

затварям очи и се отварям за радостта.

 

[Facing the Truth][Forte Fortissimo]

Музика без образи и чиста светлина,

хармонична красота, безлика и безкрай,

нежна песен - безусловна добрина,

естествен, най-човешки Рай.

 

© Линда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??