[Backstage][Intro][Mezzo Piano]
Кларинетно звуча нейде из мрака,
барабан сякаш имам в свойто сърце.
Тъмна идея в ума ми пак трака,
мелодично протягам към ада ръце.
[Lights on!][Pianissimo]
Душата ми свири на кристален роял,
контрабас отмерва звуците на любовта.
Симфонично, без капка страх остал,
затварям очи и се отварям за радостта.
[Facing the Truth][Forte Fortissimo]
Музика без образи и чиста светлина,
хармонична красота, безлика и безкрай,
нежна песен - безусловна добрина,
естествен, най-човешки Рай.
© Линда All rights reserved.