23 ago 2023, 10:17  

Констатация 

  Poesía
199 0 2

Какво да искаш?

 

Всичко е въпрос на Време –

дори, Любовта.

Никой не може да ти отнеме

само Смъртта.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??