8 sept 2016, 18:13

Контраст 

  Poesía » Otra
796 0 1

Контраст

Безмълвно нижат се редовете.
Драскат пространството празно.
Свързват помежду си две вселени.
Коя от коя по-жестока - хиени.

Стих без заглавие.
Прeчиства  тайно затишието.
Обърната часовниковата стрелка,
опъва тетивата на лъка.

В едно лудо преследване.
Срещат се ангели и демони.
Предателството превърнато в страст,
води до пълен контраст.

 

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1377 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??