8 сент. 2016 г., 18:13

Контраст 

  Поэзия » Другая
804 0 1

Контраст

Безмълвно нижат се редовете.
Драскат пространството празно.
Свързват помежду си две вселени.
Коя от коя по-жестока - хиени.

Стих без заглавие.
Прeчиства  тайно затишието.
Обърната часовниковата стрелка,
опъва тетивата на лъка.

В едно лудо преследване.
Срещат се ангели и демони.
Предателството превърнато в страст,
води до пълен контраст.

 

© Иван Чорлев Все права защищены

Произведението е включено в:
  1390 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??