Sep 8, 2016, 6:13 PM

Контраст 

  Poetry » Other
795 0 1

Контраст

Безмълвно нижат се редовете.
Драскат пространството празно.
Свързват помежду си две вселени.
Коя от коя по-жестока - хиени.

Стих без заглавие.
Прeчиства  тайно затишието.
Обърната часовниковата стрелка,
опъва тетивата на лъка.

В едно лудо преследване.
Срещат се ангели и демони.
Предателството превърнато в страст,
води до пълен контраст.

 

© Иван Чорлев All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1377 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??