3 sept 2006, 21:08

Копнеж 

  Poesía
878 0 1
Любов и страст, и желание
и миг на безтегловност...
този път без страдание.
Това съм аз - дали е реалност?
Закачка и усмивка, и щастие.
Когато си до мен - обичам те,
когато няма те - въздържание
да не пропъдя хубостта на дните.
Виждам те и чувам, и мисля те -
какво удоволствие! Чак не вярвам!
Има те, до мен си, усещам те...
Благодаря ти, че те има, на съдбата се прекланям!
Това се случва с мен!
Сега усещам цветно, че живея
и няма вече черно в мен.
За тебе силно аз копнея...

© Суси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чувства цветни под дъга събираш!
    Копнежи вечни в сърцето побираш!
    Любовта раздавай когато Обичаш!

    Поздрави и сини усмивки!!!
Propuestas
: ??:??