Копнеж
Копнея да помълча с някого -
онова споделено мълчание
с усещане за топлина -
топлината, от която светиш.
И нежност - избухнала
в огнище от обич -
проронена сълза,
притихнала в копнеж.
Копнеж за споделено мълчание -
проплакала тъга
оставяща нощта без дъх...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados