14 may 2013, 8:06

Копнеж 

  Poesía » De amor
493 0 0

Копнеж

 

Копнеж за топлината (на две очи).

И за жаравата

на две опарващи ръце.

Усещане за притихнала нежност.

 

Безвремие.

Търкулнала се сълзичка.

 

Докосване на две стихии:

страст и грях,

сливане в обич.

 

Копнеж!

 

За споделена светлина.

Онемяла тишина.

Импресия.

Огън.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??