May 14, 2013, 8:06 AM

Копнеж 

  Poetry » Love
526 0 0

Копнеж

 

Копнеж за топлината (на две очи).

И за жаравата

на две опарващи ръце.

Усещане за притихнала нежност.

 

Безвремие.

Търкулнала се сълзичка.

 

Докосване на две стихии:

страст и грях,

сливане в обич.

 

Копнеж!

 

За споделена светлина.

Онемяла тишина.

Импресия.

Огън.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??