7 feb 2013, 18:18

Копнеж 

  Poesía » De amor
855 0 2

Копнея за прегръдка нежна

от силните ти две ръце

и в погледа ти аз да срещна

неизказано "Обичам те".

 

Копнея за целувка страстна

в гръмотевична безлунна нощ

и тътен планината да разцепва,

щом се сливат две тела в едно.

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??