7 февр. 2013 г., 18:18

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
851 0 2

Копнея за прегръдка нежна

от силните ти две ръце

и в погледа ти аз да срещна

неизказано "Обичам те".

 

Копнея за целувка страстна

в гръмотевична безлунна нощ

и тътен планината да разцепва,

щом се сливат две тела в едно.

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??