7.02.2013 г., 18:18 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
859 0 2

Копнея за прегръдка нежна

от силните ти две ръце

и в погледа ти аз да срещна

неизказано "Обичам те".

 

Копнея за целувка страстна

в гръмотевична безлунна нощ

и тътен планината да разцепва,

щом се сливат две тела в едно.

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??