Feb 7, 2013, 6:18 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
854 0 2

Копнея за прегръдка нежна

от силните ти две ръце

и в погледа ти аз да срещна

неизказано "Обичам те".

 

Копнея за целувка страстна

в гръмотевична безлунна нощ

и тътен планината да разцепва,

щом се сливат две тела в едно.

© Марина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??