Копнеж или...
(авторска песен)
Караш ме да мечтая,
когато погледна в очите ти.
Караш ме да плача,
когато почувствам
болката в сърцето ти.
Виждам усмивката ти,
когато гледаш него.
Виждам бляска в очите ти,
когато чакаш да се появи
зад ъгъла на някоя сграда.
Караш ме да мечтая,
когато погледна в очите ти.
Караш ме да плача
когато почувствам
болката в сърцето ти.
Когато стигнеш до ъгъла
Виждаш само сянката му.
Но продължаваш да се
надяваш да го видиш.
Караш ме да мечтая
Когато погледна в очите ти.
Караш ме да плача
Когато почувствам
Болката в сърцето ти.
Може би твоя любим
е зад теб. Обърни се
и го виж. Да, това съм аз!
Просто се обърни и сянката
да гониш спри.
Караш ме да се смея,
като погледна в очите ти.
Караш ме да копнея
за твоята любов,
когато не си до мен.
Защото знам, твоето
сърце бие за мен.
© Димитър Новак Todos los derechos reservados