13.12.2014 г., 19:27 ч.

Копнеж или... 

  Поезия » Любовна
352 0 0

Копнеж или...

(авторска песен)

 

Караш ме да мечтая,

когато погледна в очите ти.

Караш ме да плача,

когато почувствам 

болката в сърцето ти.

 

Виждам усмивката ти, 

когато гледаш него.

Виждам бляска в очите ти,

когато чакаш да се появи 

зад ъгъла на някоя сграда.

 

Караш ме да мечтая,

когато погледна в очите ти.

Караш ме да плача

когато почувствам 

болката в сърцето ти.

 

Когато стигнеш до ъгъла

Виждаш само сянката му.

Но продължаваш да се

надяваш да го видиш.

 

Караш ме да мечтая

Когато погледна в очите ти.

Караш ме да плача

Когато почувствам 

Болката в сърцето ти.

 

Може би твоя любим 

е зад теб. Обърни се 

и го виж. Да, това съм аз! 

Просто се обърни и сянката 

да гониш спри.

 

Караш ме да се смея,

като погледна в очите ти.

Караш ме да копнея 

за твоята любов, 

когато не си до мен. 

Защото знам, твоето 

сърце бие за мен.

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??