5 nov 2017, 17:37

Кораби и брегове 

  Poesía » De amor
258 0 3

Кораби и брегове

 

Ако корабите ни поемат в две посоки...
Попътен вятър и приливна вълна!
С пожелания да минеш леко – 
щастлив, под своята дъга!
И други брегове ще те очакват,
стъпките ти ще чертаят – 
                                    другаде следи.
Обич – пак ти пожелавам,
във всяка да откриеш ти!
И моя – няма да пустее...
Празнината не стои сама,
ще доплува някой – смело,
ще го залее с нова светлина!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??