Живота носи свойте увлечения...
Той носи и със себе си тъга.
Дарява на човека егоизъм и надежда!
Но му подлага и кора.
Във сянката, живее ни отдавна!?
Обича да ни прави и за смях.
Но сигурен съм, прави го с надежда!
Да ни върне във живота пак.
Да плачем ли? Не зная...
Да търсим ли? Какво?
Ами ако той е с нас, а ние го рушим!?
Защо тогава сърдим се!?
На своят бяс...
© Ангел Todos los derechos reservados