22 sept 2010, 15:44

Кореняци 

  Poesía » Civil
479 0 0

 

 

 

 

 

 

Кореняци

 

Витоша - заспала, наяла се змия,

София обгръща с хладна пелена.

Питам се какво ли е от другата страна,

от другата страна на градската среда.

 

2010

септември

софия

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??