22.09.2010 г., 15:44 ч.

Кореняци 

  Поезия » Гражданска
473 0 0

 

 

 

 

 

 

Кореняци

 

Витоша - заспала, наяла се змия,

София обгръща с хладна пелена.

Питам се какво ли е от другата страна,

от другата страна на градската среда.

 

2010

септември

софия

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??