11 jul 2019, 10:36

Коридор 8 

  Poesía » Verso libre
747 7 10

Когато умората тегне

и налива олово в кръвта,

погледни към звездите,

Луната и Млечния път.

С песента на щурците

докосни свежестта на Зората.

 

Слънцето обагря върбите

и превръща асфалта в река.

Когато най-силно боли

потърси облак зад хълма.

В небето се раждат мечтите

и птица над теб ще кръжи.

 

14.05.2019 г. 

Посветено на Краси Георгиев - ултра-маратонски бегач, който пробяга 1200км за проекта Коридор 8!

© Росилина Хесапчиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??