Когато умората тегне
и налива олово в кръвта,
погледни към звездите,
Луната и Млечния път.
С песента на щурците
докосни свежестта на Зората.
Слънцето обагря върбите
и превръща асфалта в река.
Когато най-силно боли
потърси облак зад хълма.
В небето се раждат мечтите
и птица над теб ще кръжи.
14.05.2019 г.
Посветено на Краси Георгиев - ултра-маратонски бегач, който пробяга 1200км за проекта Коридор 8!
© Росилина Хесапчиева Все права защищены