Спокойно обяснявам на жената:
Шест фризера ни чакат във мазата!
Ще стигне засега храната.
Не стигне ли - ще опечем тъщата.
Не мразя кучката и нека не се караме.
Дебела е, цял месец ще изкараме.
Разбира се, това, във случай краен,
когато свърши и колбасът траен.
И стига с тоалетната хартия!!!
ДупЕтата с ибрик ще си ги мием.
Намерил съм ти - втора употреба.
Дърво спасяваме бе, мамка му да еба.
Две бурета ракия съм доставил.
Това с лечебна цел съм го направил.
Дори на нея не се доверявам,
преди да пия ще я преварявам.
Дистанцията социална е най-лесна.
Хапни главичка лук, главичка чесън.
Така дистанцията е осигурена,
загуй говориш от балкона с мене.
За маските - уший от стари гащи
Не ги пери, миришат, но са наще.
Пътечката кафява не ти пречи,
от нея вирусите бягат надалече
***
Нo, мога да прихвана - дума няма.
Прихвана ли - си имам план-програма.
Най-първо ще целуна по устата
любима - теб, а после и тъщата.
След туй отивам бързо до комшията
и ще му кихна право във чинията.
На данъчната - дето ме тормози,
букет ще пратя - със наплюти рози.
А кмета със бонбони ще обгрижа,
но всички, до една, ще ги оближа.
А след това отивам в парламента,
че пълен е с вонящи екскременти.
Ще си изкашлям мощно дробовете
на депутатите директно в носовете.
Не свършва тука моята програма,
но здрав съм, във момента - вирус нямам.
Сега ще пия греяна ракия,
а после … дУпето с ибрик ще си измия.
ПИ
© Пламен Иванов - ПИ Todos los derechos reservados