Кошмарът ще свърши
само, когато успее да ни довърши.
Бавно в душите настъпва
и кара всичко човешко да се срутва.
Убива, руши
и всичко това боли.
Нервите се опъват,
мисли лоши в ума нахлуват,
и все едно се давиш
без да можеш да изплуваш
*
Безсилни и плахи,
нещастието кой ни прати?
И въже около врата затяга
и никой не може да избяга.
*
Изведнъж лъч светлина изгрява
и те кара да се бориш с кошмара.
И въжето постепенно се отпуска
и глътка въздух
душата от съня събужда.
Всичко лошо започва да изчезва
и на светло място да ни отвежда,
където кошмарът нереален да изглежда.
12.07.2006
© Марина Пл Todos los derechos reservados