Ще докосна светлината
и тя ще проблесне
като космичен
енергиен заряд.
Искри ще посипе
и светло ще стане
в космически танц
ще се събуди светът...
Озарен от безусловна
любов в сърцето
ще трепне –
истинско чудо...
За скока вълшебен,
лечебен и благ...!
Сълзица отрони –
вселената родна,
усмихна се
и протегна ръце...
Дечица прекрасни
с любов и надежда
прегърнете света!
Звездите танцуват –
космически танц...
И нека има мир
и надежда...
тоз вълшебен свят
е създаден за нас!
© Катя Todos los derechos reservados