15 ene 2022, 8:25

Космос 

  Poesía » Del paisaje, Para niños, Otra
327 0 0

Облачета крехки извисени,

бели, чудни като захарен памук

в космоса сте спрели 

и красиви песнички 

запели. 

 

С капчици дъги сте ми oплели! 

 

Чудни, чудни гами сте запели

от пречупените слънчеви лъчи. 

Те милите, изпратени били  

от космоса 

с магични светове

от тайни дълбини и 

пъстрят, пъстрят светлини! 

 

 

© Велла Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??