Jan 15, 2022, 8:25 AM

Космос 

  Poetry » Landscape, For kids, Other
338 0 0

Облачета крехки извисени,

бели, чудни като захарен памук

в космоса сте спрели 

и красиви песнички 

запели. 

 

С капчици дъги сте ми oплели! 

 

Чудни, чудни гами сте запели

от пречупените слънчеви лъчи. 

Те милите, изпратени били  

от космоса 

с магични светове

от тайни дълбини и 

пъстрят, пъстрят светлини! 

 

 

© Велла Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??