Котенце
1 Котенце бяло и нежно
на цвят е,
сякаш като снежно.
2 Мърка с тънък глас тихичко
и все едно е само то,
толкоз красиво,
единствено на земното кълбо!
3 Това котенце любимо
искам с мен да е щастливо,
защото то ме е дарило
със сърцето си игриво.
© Вики Todos los derechos reservados