5 dic 2008, 23:49

Ковчег... 

  Poesía
710 0 4

Остави ме още малко

да бъда аз злодеят,

да се насладя на тази радост,

издигнала живота в култ.

 

Искам просто да заспя,

в дън земя, далече от тази суета,

да си почивам, до края,

в новата приказка омайна.

 

Коледа да дойде,

по-красива от преди,

тъжен помен, мойте дни,

мечтите ми останали сами.

 

Момент спокойствие да си откупя

от лошия, безмилостен -

палача лош, за момент живот,

искам аз да оживея...

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??