Коя бе тя?
Бе ключ ми дал
в една история във жълто
и с него аз
отключвах и заключвах
една врата.
Коя бе тя?
Бе лек ми дал
в една история във черно
и с него аз
лекувах и нелеко
очаквах теб.
Коя бе тя?
Бе глас ми дал
в една история в червено
и с него пеперуда
тръпнех и будувах.
Коя бе тя?
© Веселка Николова Todos los derechos reservados
Поздрави!!!