20 янв. 2010 г., 00:52

Коя бе тя? 

  Поэзия » Любовная
775 0 1

Коя бе тя?

 

Бе ключ ми дал

в една история във жълто

и с него аз

отключвах и заключвах

една врата.

Коя бе тя?

 

Бе лек ми дал

в една история във черно

и с него аз

лекувах и нелеко

очаквах теб.

Коя бе тя?

 

Бе глас ми дал

в една история в червено

и с него пеперуда

тръпнех и будувах.

Коя бе тя?

 

 

 

 

© Веселка Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??