Jan 20, 2010, 12:52 AM

Коя бе тя? 

  Poetry » Love
758 0 1

Коя бе тя?

 

Бе ключ ми дал

в една история във жълто

и с него аз

отключвах и заключвах

една врата.

Коя бе тя?

 

Бе лек ми дал

в една история във черно

и с него аз

лекувах и нелеко

очаквах теб.

Коя бе тя?

 

Бе глас ми дал

в една история в червено

и с него пеперуда

тръпнех и будувах.

Коя бе тя?

 

 

 

 

© Веселка Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??