10 abr 2008, 12:31

Коя ли? (онази) 

  Poesía
713 0 2
Коя ли е другата?
Черната или онази бялата...
Коя ли е на вятъра съпругата?
Усмихнатата или онази онемялата...
Коя ли все още целува за лека нощ луната?
Онази в началото или в края...
Коя ли върви и досега под дъгата?
Онази в ада, или може би в рая...
Коя ли в небето лети?
Онази в огъня или падащата с тишината на дъжда...
Коя ли живее със счупените си мечти?
Обещаната или онази, шептящата в снега...
В коя ли тъжно боли?
В онази мечтаната или в ронещата пак сълзи...
На коя ли душата отново гори?
Щастливата или онази, която мълчи...


ОНАЗИ ИСТИНСКАТА,
КОЯТО В ЗВЕЗИТЕ КРЕЩИ...
ОНАЗИ ИСТИНСКАТА,
ЧИИТО ОЧИ ИЗЧЕЗВАТ В СЪЛЗИ...

© Завинаги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??