27 nov 2021, 9:49

Коя съм? 

  Poesía
346 0 7

Коя съм? Ела и познай ме в дъжда,
аз съм тази, която се учи да пада.
И съм същата, дето поглежда отвъд
всяка капка и с бурята справя се някак.

Водопад съм, стремглаво надолу тека,
но слънце въздига ме вдън небосвода.
С пръсти докосвам звездите едва,
но там и без мен вече станаха много.

Балансирам през огън, земя и вода,
ниска съм, после политам със птици.
Аз съм болка и рана, любов и мечта,
а всички по име наричат ме Биси.

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??