30 mar 2017, 23:28

Крачка назад 

  Poesía » Otra
349 1 0

Когато верните другари,
останали са двама-трима,
а другите са заламтяли,
за нещо дето надали го има,
тогава без портфейл и снимки,
аз тръгвам без компас,посока,
за някои не съжалявам,
за други болка е жестока!

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??