Mar 30, 2017, 11:28 PM

Крачка назад 

  Poetry » Other
393 1 0

Когато верните другари,
останали са двама-трима,
а другите са заламтяли,
за нещо дето надали го има,
тогава без портфейл и снимки,
аз тръгвам без компас,посока,
за някои не съжалявам,
за други болка е жестока!

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??