16 abr 2007, 22:51

КРАДЦИ НА БЪДЕЩЕ 

  Poesía
728 0 7
КРАДЦИ НА БЪДЕЩЕ




ще си откраднем с теб

парченце свидно нещо

късче от бъдещето

тъй бленувано

като парче от торта

ще се подслаждаме със него

и няма да признаваме

на никого

дори пред себе си

че сме крадци

че искаме да бъдем заедно

престъпници

желаещи да са щастливи

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??