26 ene 2018, 14:03

Крадци на време 

  Poesía » Otra
1120 3 1

Животът е илюзия, заблуда,
пътуване във търсене на рая,
ефирен като дъх на пеперуда -
стопява се, отлита към безкрая.

 

Отиват си година след година,
отчаяно от времето крадем,
живот във дните ни все още има,
но нека смисъл на това дадем.

© Доника Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасен стих Доника !!! Кратък, но същевременно дълбоко проницателен и смислен стих.Поздравления приятелче.
Propuestas
: ??:??