26 янв. 2018 г., 14:03

Крадци на време 

  Поэзия » Другая
1118 3 1

Животът е илюзия, заблуда,
пътуване във търсене на рая,
ефирен като дъх на пеперуда -
стопява се, отлита към безкрая.

 

Отиват си година след година,
отчаяно от времето крадем,
живот във дните ни все още има,
но нека смисъл на това дадем.

© Доника Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасен стих Доника !!! Кратък, но същевременно дълбоко проницателен и смислен стих.Поздравления приятелче.
Предложения
: ??:??